Descargar Diccionari Etimologic Manual de la Llengua Catalana en PDF de Joan Coromines I Vigneaux

Descargar Diccionari Etimologic Manual de la Llengua Catalana en PDF de Joan Coromines I Vigneaux año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Diccionari Etimologic Manual de la Llengua Catalana
 • Autor del libroJoan Coromines I Vigneaux
 • Fecha de publicación: 4/1/2018
 • EditorialARA LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIdiomas
 • ISBN: 9788415642152
 • Valoración del libro: 4.07 de un máximo de 5
 • Votos: 199
 • Autor(a) de la reseña: Alexander Pérez García
 • Fecha: 14/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.41 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 580
 • Incluye un resumen PDF de 69 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El llegat de Joan Coromines, per primera vegada a l’abast de tothom, en un format útil i pràctic. Una eina imprescindible per endinsar-nos en les arrels de la nostra llengua; un gran esdeveniment cultural. Aquest Diccionari etimològic manual de la llengua catalana és la versió abreujada en un volum de l’obra magna de Joan Coromines: el Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana, un tresor d’idees i d’informació, una incitació permanent a satisfer la curiositat, a pouar en el que som i d’on venim: una llengua, un territori, una pàtria. Aviat farà cent anys que l’eminent lingüista començà a prendre les primeres notes per a aquest diccionari. Encara avui sobta l’ambició insolent del repte del filòleg, el rigor ciclopi de l’obra, la frescor dels continguts i, en definitiva, la modernitat radical del Diccionari Coromines, eina de consulta obligada davant la curiositat tan humana de saber l’origen de les coses, de les paraules amb què anomenem les coses, un origen que ens relliga, des de la nostra particularitat, amb tot el món. Cent anys després, per fi, el tresor és a l’abast de tothom en una versió manual.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - DOCX - TCR - HTM - PDF - DOC - EPUB - RB - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - Z
 • Servidores habilitados: Mediafire - Torrent - Google Drive - Send U It - MEGA - Hotfile - JumpShare - Dropbox
Votar:

Otros libros del año 2018

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Joan Coromines I Vigneaux