Descargar Angles Facil en PDF de Lou Hevly

Descargar Angles Facil en PDF de Lou Hevly año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Angles Facil
 • Autor del libroLou Hevly
 • Fecha de publicación: 23/5/2018
 • EditorialBARCANOVA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIdiomas
 • ISBN: 9788448931247
 • Valoración del libro: 4.54 de un máximo de 5
 • Votos: 157
 • Autor(a) de la reseña: Ana María Mata
 • Fecha: 28/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.66 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: ANGLÈS FÀCIL és el primer mètode d’aprenentatge d’anglès pensat i adreçat específicament per a catalanoparlants. Aprofitant els punts en comú de les dues llengües fem més fàcil, eficient i significatiu el procés d’aprenentatge de l’anglès, alleujant les dificultats de comprensió que ens podem trobar en apropar-nos a un idioma que no és el nostre. HI TROBAREU... • La normativa bàsica de l’anglès explicada en català de manera clara, ordenada i gradual. • La resolució dels dubtes més freqüents. • Més de 2.000 frases d’ús quotidià en llengua anglesa, amb la seva corresponent traducció en català, les quals ajuden a aclarir els principals punts de la gramàtica. • Més de 700 exercicis de traducció (amb el solucionari corresponent) que ajudaran a consolidar els coneixements adquirits. S’ADREÇA A... • Persones catalanoparlants que vulguin aprendre anglès com a experiència personal o professional. • Professorat d’anglès que imparteixi classes en territoris de parla catalana. • Estudiants, compresos en la franja que va de l ' ensenyament secundari a l ' universitari, que vulguin tenir un llibre de gramàtica essencial que complementi els manuals clàssics.
 • Otros formatos de descarga disponibles: HTMLZ - DOC - EPUB - PDB - PDF - TXT - WORD - MOBI. Compresión disponible ZIP - RPM - TAR.BZ2 - RAR - LHA
 • Servidores habilitados: MEGA - Dropbox - Hotfile - Google Drive - Send U It - BitShare - Mediafire - Torrent
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del género o colección Idiomas

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial BARCANOVA