Descargar Gramàtica Catalana de la a a la z en PDF de Marta Mas

Descargar Gramàtica Catalana de la a a la z en PDF de Marta Mas año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Gramàtica Catalana de la a a la z
 • Autor del libroMarta Mas
 • Fecha de publicación: 10/11/2018
 • EditorialL ABADIA DE MONTSERRAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónIdiomas
 • ISBN: 9788498835243
 • Valoración del libro: 4.1 de un máximo de 5
 • Votos: 134
 • Autor(a) de la reseña: Samuel García Hernández
 • Fecha: 9/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.69 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 512
 • Incluye un resumen PDF de 57 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Gramàtica catalana de la A a la Z és la primeragramàtica d’ús de la llengua catalana ordenada alfabèticament, per tal d’agilitar la cerca d’un terme sense haver de llegir tot el capítol al qual pertany gramaticalment aquest terme. Recull les explicacions pel que fa a la forma dels termes gramaticals i també pel que fa a l’ús, tenint en compte l’adequació d’aquests termes en diferents contextos. Les explicacions són breus i senzilles i sempre van acompanyades d’exemples diversos amb un llenguatge col·loquial i planer. Hi ha exemples incorrectes, ratllats, perquè els usuaris vegin on poden incórrer en un error.Gramàtica catalana de la A a la Z va adreçada a tot tipus d’usuaris de la llengua que tenen unes necessitats immediates i concretes respecte a l’ús adequat i correcte de la llengua catalana. Està pensada perquè qualsevol persona que vulgui consultar una gramàtica, sigui estudiant de català o no ho sigui, pugui trobar de manera ràpida la solució a algun punt que desconeix o del qual dubta, sense haver de tenir coneixements complexos de gramàtica. I també per a donar als professors un text de referència on podran trobar respostes clares a temes que a vegades són difícils de resoldre.Gramàtica catalana de la A a la Z no està pensada per a lingüistes experts, que potser trobarien algunes explicacions innecessàries o poc acadèmiques, sinó per a usuaris que tenen unes necessitats immediates i concretes.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - SNB - WORD - EPUB - TXT - BMP - PDF. Compresión disponible ZIP - TAR.7Z - RAR
 • Servidores habilitados: Google Drive - Gett - MEGA - Dropbox - Mediafire - Ivoox - Torrent - SendGB
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros de la editorial L ABADIA DE MONTSERRAT

Otros libros del género o colección Idiomas

Otros libros del autor Marta Mas